Vi fik rådgivning i forbindelse med huskøb fra start til slut

"Super professionel rådgivning i forbindelse med huskøb. Gennemlæsning af slutaftale, forsikring m.m. dejlig tryg og forståelig rådgivning."

- Vivi via hentpriser.dk

Vi fik lavet testamente og ægtepagt

"Vi fik en meget professionel behandling som tilfredstillede de ønsker vi havde."

- Erik via hentpriser.dk

Arv og testamente​

J. nr. Diverse20-

Der er mange udbredte misforståelser omkring arv og testamente.

Blandt andet er der mange, der har fået den opfattelse at man automatisk bliver arvinger efter hinanden, hvis man har været ugifte samlevende i mindst to år.

Det er ikke rigtigt.

Hvis man er samlevende uden at være gift, arver man KUN efter hinanden, hvis man har lavet fælles testamente. Der er derfor god grund til at få styr på det.

Der kan også være andre gode grunde til at få lavet et testamente. Har man for eksempel ikke børn, og ønsker at ens søskendebørn skal arve, vil de komme til at betale en høj afgift, fordi de ikke er familie i lige linje.

Men ved at testamentere en del af arven til et velgørende formål, kan man spare så meget i afgift, at det faktisk kan betale sig for begge parter – både den velgørende forening og familiearvingerne.

Vi samarbejder med ”Det gode testamente”, der er en sammenslutning af velgørende foreninger eller organisationer, der tilbyder at betale for et testamente, hvis de bliver tilgodeset i det. Du kan altså i nogle situationer få lavet et gratis testamente, og samtidig forbedre dine arvinger forhold.

Kun autoriserede advokater der er medlemmer af ”Danske arveretsadvokater” eller ”Danske Familieretsadvokater” kan gøre dette.

Hos os kan du få uforpligtende vejledning om hvorvidt det er relevant i din situation.

DK ADVOKATERNE I/S

​Hos DK ADVOKATERNE I/S løser vi opgaver inden for mange fagområder såsom erhvervsret, strafferet, familieret m.fl.

Vi har kontorer i Ry, Skanderborg og Samsø.

CVR: 12623607

Kontakt os

Adelgade​ 83,

8660 Ska​nderb​org

Find vej via Google Maps

​​Tlf.: 86 52 07 77

E-mail: advokat@skanlaw.dk