Dødsbobehandling og rådgivning

Efter et dødsfald blandt de nærmeste er der meget at skulle foretage sig og mange ting at forholde sig til, herunder bl.a. de mange forskellige skifteformer, der er at vælge imellem. 

Det kan være uoverskueligt at forholde sig til uden professionel rådgivning - særligt i en, i forvejen, svær tid for de efterladte.

Hos DK Advokaterne tilbyder vi grundig rådgivning omkring de forskellige skifteformer, og vi sørger samtidig også for korrekt dødsbobehandling. 

Vi har stor forståelse for, at de efterladte går igennem en svær tid, og derfor hjælper vi så meget som muligt.

Vi tilbyder behandling af dødsbo i bl.a. Skanderborg, Ry, Horsens og omegn, og vi overtager dødsboet, så snart det kan lade sig gøre.

Ved dødsbobehandling samarbejder vi tæt med arvingerne

Vi har mange års erfaring med alle former for dødsbo, herunder bl.a. bobestyrboer og privatskiftende dødsboer. 

Som advokat varetager vi alle papirgange efter dødsfaldet, og i tæt samarbejde med arvingerne sikrer vi os, at boets værdier sælges og udloddes til de relevante arvinger.

Kontakt os og hør mere om vores dødsbobehandling

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller kunne du tænke dig en pris på vores arbejde i forbindelse med dødsbobehandling? Så er du velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon 86 52 07 77 eller ved at skrive til vores e-mail advokat@skanlaw.dk. 

Har du nogle spørgsmål om, hvordan vores dødsbobehandling foregår i praksis, hører vi naturligvis også meget gerne fra dig.

formular-hvid

Har du brug for en advokat?

​Kontakt os her:

Navn
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Kontaktinfo

​Firma

​DK Advokaterne I/S

CVR: 12623607

​Kontakt

​​Tlf.: 86 52 07 77

E-mail: advokat@skanlaw.dk